Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται 45 χρόνια στον τομέα κεντρικών συστημάτων κλιματισμού. Ασχολείται με την εγκατάσταση, την εμπορία και την τεχνική υποστήριξη (συντήρηση) συστημάτων ψύξεως και κλιματισμού. Διαθέτει εμπειρία και γνώση σε κεντρικές μονάδες παραγωγής ψυχρού ύδατος (CHILLERS), ειδικές εφαρμογές βιομηχανικής ψύξης, central units (MULTI), συστήματα διβάθμιας συμπίεσης έως -70ºC, παγοδρόμια, καθώς και κεντρικών συστημάτων VRV.

Την εταιρία μας στελεχώνουν Μηχανολόγος Μηχανικός με M.Sc. στα κεντρικά συστήματα κλιματισμού και βιομηχανικής ψύξης, Τεχνικός ασφαλείας καθώς και 15 εξειδικευμένοι αδειούχοι τεχνικοί ψυκτικοί με πολυετή εμπειρία και πιστοποιητικό καταλληλότητας διαχείρισης ψυκτικών υγρών, με ειδικό εξοπλισμό καθαρισμού ψυκτικών δικτύων και ανάλυση ψυκτικού υγρού.

Η έδρα της εταιρείας μας είναι σε κομβικό σημείο για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας σε περιπτώσεις εκτάκτων επεμβάσεων, με στόλο οχημάτων και φορτηγών τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα με απαιτούμενα εργαλεία, καθώς και μοτοσικλέτες για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών για τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού και τους ψύκτες κάποια από τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν άμεσα στην αγορά.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην άρτια ενεργειακή απόδοση των συστημάτων ψύξης και κλιματισμού με σκοπό τη μείωση του κόστους λειτουργίας στον τελικό χρήστη και την ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης.

Επίσης η εταιρεία μας σε ετήσια βάση υποστηρίζει βάση συμβάσεων και συμφωνιών πάνω από 150 κεντρικά κτήρια και εταιρείες.

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν